آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک

وزیر جهاد کشاورزی: هیچ مرجعی مجوز افزایش قیمت نان داده نشده است

وزیر جهاد کشاورزی در مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری، گفت: به صورت قانونی در هیچ مرجعی مجوز افزایش قیمت نان داده نشده است و دولت برنامه ای برای افزایش قیمت نان ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 14
کد خبر: ۲۱۳۵۳۵

به گزارش رهبرد معاصر، محمدعلی نیکبخت وزیر جهادکشاورزی امروز سه شنبه ۲۲ آبان در مرکز پاسخگویی ریاست جمهوری حضور یافت و بی واسطه با مردم به صورت تلفنی گفت و گو کرد.

 

یکی از هموطنان که از یکی از روستاهای توابع استان فارس تماس گرفته بود و مشکلاتی به دلیل تخریب دیواره های کانال انتقال آب برایشان ایجاد شده بود مطرح کرد و وزیر جهادکشاورزی قول پی‌گیری داد.

 

نیکبخت در همان لحظه با یکی از مسولان ذی ربط تماس گرفت و دستور پی‌گیری داد.

 

در ادامه یکی از کشاورزان شهرستان اسد آباد با وزیر جهاد کشاورزی گفت و گو کرد و گلایه‌هایی در مورد قیمت گذاری و خرید محصولاتش را داشت که وزیر جهاد همان لحظه دستور خرید محصولات کشاورزی این فرد را داد.

 

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: شاید تنها وزیری باشم که هر هفته روزهای پنج شنبه با روسای سازمان ها تماس می گیرم و از وضعیت محصولات کشاورزی مطلع هستم. تا ۱۵ روز آینده صادرات سیب زمینی به عراق باز می‌شود.

 

نیکبخت گفت: در شورای اقتصاد قیمت نان مطرح شد وزارت کشاورزی مسئول تولید و انبارداری آرد است نظارت بر قیمت ها برعهده شورای ارد و نان هر استان است به صورت قانونی در هیچ مرجعی مجوز افزایش قیمت نان داده نشده است و دولت برنامه ای برای افزایش قیمت نان ندارد.

 

وی افزود: سیب زمینی ها برداشت شده است و برای فصل زمستان به تدریج وارد بازار می شود و بخشی از آنان صادر می شود اگر کشاورزی سیب زمینی داشت و تمایل داشت سیب زمینی اش خریداری می شود.

 

وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای تامین نیاز داخل از تولید داخل باشد استفاده کرد واردات برای مواقعی است که امکان تولید داخل وجود ندارد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار